Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92

Vouwgordijnen

 
Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie die u sfeer en warmte brengt, kijkt u dan eens naar vouwgordijnen. Voor de uitstraling van een vouwgordijn is naast de stofkeuze ook het model vouwgordijn zeer bepalend. Bij Colors@Home Werkema in Deventer laten we u graag de verschillende soorten vouwgordijnen zien. Naast de collecties van Luxaflex en Bece   is het mogelijk om van ieder gordijnstof vouwgordijnen maken.
 

Modellen

Vouwgordijnen zonder baleinen hangen vlak en hebben een nonchalante uitstraling. Deze modellen komen goed tot hun recht bij soepele, lichtere stoffen.
 
De modellen met baleinen hangen vlak en hebben ingenomen tunnels aan de voor- of achterzijde, waardoor de baleinen lopen. De modellen met baleinen hebben een strakkere uitstraling.
 
De prachtig vlakhangende traditional shade wordt gemaakt van stoffen met ingeweven tunnels.
 

Mogelijkheden

Vouwgordijnen kunnen naar wens ook gevoerd worden met een lichtdoorlatende of een verduisterende voeringstof.
 
Heeft u wel eens gedacht aan het Top-Down model? Dit model biedt de mogelijkheid het vouwgordijn van boven naar beneden en van beneden naar boven te bedienen. Zo creëert u optimale privacy, mét een optimale lichtinval.
 
Voor erkers is er ook een speciaal model op de markt. Het bovenste segment van het vouwgordijn is langer dan de overige segmenten. In opgetrokken toestand verdwijnen de overige segmenten achter het bovenste segment. Het stofpakket is zeer dun. Hierdoor wordt voorkomen dat de vouwgordijnen elkaar in de weg zitten bij het bedienen.