Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92

Verticale lamellen 

 
Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale lamellen. Verticale lamellen zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale lamellen een prachtige lichtinval en lichtfiltering. Colors@Home Werkema in Deventer is leverancier van de merken Luxaflex en Bécé.
 

Textiel

Er is een ruim aanbod in de sfeervolle collectie textiel lamellen. Onze collectie bevat mooie naturelle en frisse kleuren in verschillende transparanties. In onze collectie vindt u ook stoffen met brandvertragende en vuilwerende kwaliteiten. Textiel lamellen zijn leverbaar in 89 - 127 en 250 mm lamelbreedte.
 

Aluminium

Aluminium lamellen hebben als voordelen dat ze vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen zijn. De collectie bevat lamellen met bijzondere finishes, die ieder hun eigen uitstraling hebben. De uni-lamellen zijn bijvoorbeeld leverbaar met een glanzende, matte, suède-achtige, geperforeerde en hamerslag afwerking. Ook hier kunt u kiezen uit mooie tijdloze naturellen en frisse trendy kleuren. Aluminium lamellen zijn leverbaar in 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.
 

Kunststof

Net als de aluminium lamellen hebben ook kunststof lamellen de voordelen dat ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig zijn. Kunststof lamellen zijn uitermate geschikt voor toepassing in badkamers en keukens. Ook in de collectie kunststof lamellen zijn een aantal speciale finishes te vinden zoals parelmoer, linnenstructuur en geperforeerde lamellen. Kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in naturelle kleuren en zijn leverbaar in 52, 70, 89 en 127 mm lamelbreedte.