Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Tapijt - Colors @ home Werkema

Tapijt


 

Tapijt is een geluiddempend ,warm en isolerend product wat er mede voor zorgt dat u uw ruimtes minder warm hoeft op te stoken om er toch behagelijk bij te zitten. Op de tapijtafdeling van Colors@Home Werkema in Deventer heeft u een enorme keus in de vele mogelijkheden die tapijt u kan bieden. In onze collectie vindt u de merken
Nouwens-Bogaers
 

 

Soorten tapijt

U heeft de keuze uit diverse materialen als wol, katoen, kokos, sisal en nylon. U kunt kiezen voor pool tapijt wat erg zacht is en een vleug heeft, maar ook voor boucle tapijt wat weer gladder en strakker is en geen vleug heeft.  Wanneer er onder het tapijt een ondertapijt gelegd wordt, zult u merken dat u een stuk zachter loopt. Wat het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke situatie. In onze winkel adviseren we u graag wat het beste bij u past.
 

Traplopers

In onze collectie vind u ook traplopers. Er is keuze in effen lopers en lopers met klassieke motieven. Het is ook mogelijk om van tapijt een (trap)loper te maken. Het tapijt wordt dan op de gewenste breedte gesneden en de randen worden netjes afgewerkt. Een traploper wordt vast gezet met een traproedes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. 
 
Wij helpen u graag bij het kiezen van een tapijt of traploper die het beste bij u past. En heeft u een keuze kunnen maken? Dan zorgen onze stoffeerders ervoor dat het tapijt bij u wordt gelegd.