Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Rails en roede - Colors @ home Werkema

Rails en roede

 
Om uw gordijnen mooi op te hangen heeft u rails of roedes nodig. Er is veel keuze in verschillende materialen en ontwerpen dus voor ieder interieur is er een passende oplossing. Kiest u voor een rail of voor een roede? Bij Colors@Home Werkema in Deventer adviseren we u graag. 

Rails

Gordijnrails hebben zijn verkrijgbaar in vele soorten. De meest gebruikte rail is de KS Rail. Dit is een aluminiumrail die tot een lengte van 7 meter geleverd kan worden. Deze rail is uitstekend te buigen en is daardoor een goede oplossing in erkers.
 
Deze rails zijn ook als trekrail verkrijgbaar ideaal voor hoge ramen of als u niet met de handen aan het gordijn wilt komen.
 
Ook kunt u kiezen voor electrische rails. U kunt hier zelfs een tijdklok aan koppelen zodat de gordijnen automatisch worden geopend of gesloten.
 

Roede

Gordijnroedes zijn er in de uitvoeringen roede als ronde buis of als roederail. Bij de roede als buis hangt u de gordijnen aan ringen. Wanneer u een gordijn met ingeslagen ringen heeft kunt u de ringen over de roede schuiven. 
 
 
Bij een roederail zitten er nijlon glijders in  de roede. Het systeem lijkt op een roede maar heeft de werking van een rail.
Bij een roederail kan ook een bocht gebogen worden.