Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
PVC vloer - Colors @ home Werkema

PVC-vloer

 

Een PVC-vloer is een sfeervolle vlakke kunstof vloerbedekking. Dit comfortabele en duurzame product is eenvoudig in onderhoud en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De verschillende hout- en tegelmotieven zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Bij Colors@Home Werkema in Deventer vindt u PVC-vloeren van de merken:

 

PVC-vloer leggen

Voor een mooi resultaat dient de ondervloer voor de PVC-vloer hard en vlak te zijn. Een betonnen vloer wordt eerst geëgaliseerd voordat de PVC-vloer gelegd wordt. De stoffeerders van Colors@Home Werkema zorgen ervoor dat dit goed gebeurd. 
 

Magneetvloer

De vloeren van TFD kunnen verlijmd worden, maar u heeft ook de mogelijkheid om ze als magneetvloer te leggen. Een magneetvloer is ideaal om over bestaande laminaat of parketvloeren te leggen. Door middel van een magneetfolie die over de ondervloer wordt gelegd, blijft de pvc vloer op zijn plaats liggen. Omdat een magneetvloer weer eenvoudig losgehaald kan worden, is het ook verhuisbaar. Beschadigingen aan de vloer zijn op deze manier eenvoudig te herstellen.
 

Virtuele vloer

Het is nu ook mogelijk om alle designs uit de Mflor collectie te bekijken in een virtuele omgeving. Neem een kijkje in de Mflor studio om te zien of de vloer die u op het oog heeft past bij de kleur waarin u uw wanden wil schilderen.