Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
PVC vloer - Colors @ home Werkema

PVC-vloer

 

Een PVC-vloer is een sfeervolle vlakke kunstof vloerbedekking. Dit comfortabele en duurzame product is eenvoudig in onderhoud en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De verschillende hout- en tegelmotieven zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Bij Colors@Home Werkema in Deventer vindt u PVC-vloeren van de merken:

 

PVC-vloer leggen

Voor een mooi resultaat dient de ondervloer voor de PVC-vloer hard en vlak te zijn. Een betonnen vloer wordt eerst geëgaliseerd voordat de PVC-vloer gelegd wordt. De stoffeerders van Colors@Home Werkema zorgen ervoor dat dit goed gebeurd.  U kunt ook kiezen om een geplakte versie over een ondervloer te plakken. Hierdoor hoeft er soms niet geëgaliseerd te worden of kan een PVC plak versie over een bestaande vloer heen. 
 

Klikvloer

Het is ook mogelijk om uw PVC vloer te klikken. U profiteert van de PVC toplaag maar daarnaast kan deze klik vloer bijna in iedere ruimte gelegd worden. Voor een klikvloer is een goede gladde vloer in de meeste gavallen voldoende. Daarom hoeft u niet te galiseren en kan een PVC klik vloer soms over een bestaande vloer heen worden gelegd.  
 
Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Wij kunnen u de mogelijkheden in de winkel laten zien. Om zeker te zijn dat alles goed gaat komen wij de vloer thuis inspecteren en nemen wij de maten.  Zoals wij zeggen:  U kiest de kleur en wij regelen de rest.