Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92

Plisse-duette

 
Plissé shades bestaan uit strak geplooide stoffen. Het kleurenpallet waaruit u kun kiezen is groot en omvat veel uni-stoffen maar ook prachtige dessins. Er zijn transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen. Bij Colors@Home Werkema in Deventer laten we u graag alle mogelijkheden zien waaruit u kunt kiezen. In onze winkel kunt u terecht voor plisse-duette gordijnen van de merken Luxaflex en Bécé.
 

Duette shades

Duette shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor houdt het product goed warmte vast. Duette shades hebben geen zichtbare koorden omdat deze zijn weggewerkt tussen de stoflagen. De collectie bevat stoffen in verschillende kwaliteiten, waaronder verduisterende  stoffen.
 

Bijzondere ramen

Plissé en Duette shades zijn geschikt voor standaard ramen, maar bieden ook dé oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine, ronde of driehoekige ramen. Ook voor serres zijn deze shades in het bijzonder geschikt.
 

Top-Down

Een praktische en decoratieve uitvoering is de Top-Down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. U kunt de plissé of duette hierdoor op iedere gewenste hoogte vastzetten. Dit zorgt voor optimale combinatie tussen privacy en lichtinval.

 

Dag- & Nachtsituatie

Het is ook mogelijk om twee stofkwaliteiten in één product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag– en nachtsituatie creëeren door middel van transparante en verduisterende stoffen. Dit is ideaal voor kinderkamers en slaapkamers.