Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Marmoleum - Colors @ home Werkema

Marmoleum

 
Marmoleum is een schitterend natuurproduct dat in iedere ruimte past. U kent het waarschijnlijk als de vloeren die in kantoorgebouwen, schoolgebouwen of ziekenhuizen te vinden zijn. Maar wist u ook dat Marmoleum een prachtig product is om in uw eigen huis toe te passen? Wilt u echt iets bijzonders, dan kunt u met Marmoleum een figuur in uw vloer laten leggen. Colors@Home Werkema in Deventer is dé Marmoleum specialist in Deventer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, bezoekt u dan onze winkel. 
 

Marmoleum click

Marmoleum is ook verkrijgbaar op laminaat basis. Hierdoor is het mogelijk om het Marmoleum eenvoudig zelf te leggen. Door het clicksysteem is het ook mogelijk om de vloer bij een verhuizing mee te nemen. Marmoleum click is naast stroken ook verkrijgbaar in tegels met de maten 30x30 cm en 90x30cm. 
 

vtwonen

Colors@Home Werkema Verkoopt de Nieuwste Forbo Modular vloer. Deze collectie Marmoleum vloeren is in samen werking met VT Wonen samengesteld. Bent u nieuwsgierig? Op de website van forbo kunt u alvast een voorproefje nemen.