Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Laminaat - Colors @ home Werkema

Laminaat

 
Bent u op zoek naar een mooie laminaatvloer, dan vindt u deze ongetwijffeld bij Colors@Home Werkema in Deventer. Wij laten u graag de verschillende soorten laminaat zien. In onze collectie vindt u de merken
 

Laminaat of Parket?

Laminaat is verkrijgbaar met en zonder v-groef. De laminaatvloeren met v-groef zijn tegenwoordig steeds moeilijker van een echte houten vloer te onderscheiden. Wilt het echte gevoel van hout, maar de voordelen van laminaat? Dan is lamelparket misschien iets voor u. De toplaag is van echt hout en de kans op krimp en uitzet is veel minder dan die van een massieve houten vloer. Dit lamelparket heeft een clicksysteem en is daardoor verhuisbaar.
 

Plinten en ondervloeren

Er zijn verschillende ondervloeren verkrijgbaar voor onder uw laminaat. Welke het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie. Woont u in een appartement, dan heeft u bijvoorbeeld een geluidsarme ondervloer nodig. Bij al onze laminaatvloeren vindt u ook bijpassende plank en overzetplinten. Wilt u uw plinten liever en de kleur van de muren schilderen?  U vindt bij ons ook overschilderbare houten plinten die in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. 
 

PVC laminaat

In onze collectie vindt u ook PVC vloeren op laminaatbasis. Deze laminaat vloeren met een pvc toplaag zijn verkrijgbaar in verschillende houtdecors , hebben een voelbare oppervlaktestructuur en zijn slijtvast. De houtdecors hebben de uitstraling van echt hout en passen bij elk interieur. Dankzij het uniclick systeem is een PCV laminaat eenvoudig te leggen.