Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Karpetten - Colors @ home Werkema

Karpetten

 

 
 Er liggen bij ons in de winkel meestal   +/- 30 karpetten van de nieuwe collectie. Deze karpetten kunt u zo oprollen en meenemen. Uiteraard zijn de meeste van deze karpetten ook in andere kleuren of in andere maten te bestellen. 

 

Kant en klaar of op maat

Wanneer u op zoek bent naar een karpet, kunt u kiezen voor een model uit onze kant en klaar collectie of u kunt er één op maat laten maken. Kant en klare maten zijn meestal 160 x 230  en 200 x 290. Passen de standaard maten niet binnen uw interieur of bent u op zoek naar iets bijzonders dan kunt u een karpet op maat laten maken. Heeft u een mooie vloerbedekking op het oog waarvan u een karpet zou willen maken dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

 

Materialen en afwerking

In onze collectie vindt u karpetten van wol, nylon, katoen, sisal en kokos . Welk materiaal bij u past hangt af van de toepassing, de beoogte sfeer, het budget en de leefsituatie. Wij adviseren u graag wat het meest voor u geschikt is. De randen van karpetten kunnen op vele manieren worden afgewerkt. Zo kunnen deze bijvoorbeeld worden gefestoneerd of met meubelstof worden afgewerkt. 

 

Vloerkleden van Tretford Tapijt.

De vloerkleden worden op bestelling met de hand gemaakt.  De vloerkleden hebben de bekende Tretford ribbelstructuur en worden met natuurlijke materialen gemaakt zoals Kasjmirgeitenhaar, scheerwol en jute. Hierdoor zijn ze warm, rustgevend en zeer slijtvast
Kijk hier voor de mogelijkheden.