Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Jaloeziƫn - Colors @ home Werkema

Jaloezieën

 
Horizontale jaloezieën hebben vele praktische opties die deze soort raamdecoratie tot een actueel en veelzijdig product maken. Bij Colors@Home Werkma in Deventer kunt u terecht voor horizontale jaloezieën in een brede variëteit in kleur, uitvoering, lamel breedte.  In onze winkel vindt u Jaloezieën van de merken Luxaflex en Bécé.
 

Verschillende uitvoeringen

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm lamelbreedte. Met de verschillende uitvoeringen kan in ieder interieur een persoonlijke uitstraling gecreëerd worden. Heeft u een modern interieur? Dan past de de moderne variant met gesloten bovenbak en ladderkoord misschien goed bij u. Er is ook een variant met ladderband, voor de klassieke retro-look. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Vraag dan eens naar de bijzondere uitvoering met een open houten bovenbak en onderlat, gecombineerd met brede aluminium lamellen. 
 

Speciale toepassingen

Er zijn heel veel technische mogelijkheden voor horizontale jaloezieën. Zo zijn er verschillende bedieningsopties, is er een optie om zijgeleding toe te voegen en kun je kiezen voor een speciale privacy uitvoering om inkijk te verminderen.  Voor dakramen zijn er horizontale jaloezieën die perfect aansluiten op de ramen in een dak. Ook zijn er jaloezieën verkrijgbaar die ongevoeglig zijn voor vocht en dus een goede optie zijn voor in de badkamer.  Wist u dat er zelfs voor ramen met een schuine bovenzijde passende jaloezieën verkrijgbaar zijn? Dit zijn de zogenaamde oblique jaloezieën.