Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Horren - Colors @ home Werkema

Horren


 

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. U wilt frisse lucht naar binnen laten, maar insecten buiten houden. De collectie horren van het merk Luxaflex die u bij Colors@Home Werkema in Deventer vindt, biedt voor iedere deur of raam een perfecte oplossing op maat. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze voor de juiste hor en verzorgen de inmeting en de montage voor u.
 

Materialen en kleuren

Een hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een ultra dunne PVC mantel. Dit gaas geeft perfect doorzicht. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De elegante aluminiumprofielen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, creme, antraciet en zilver.
 

Soorten horren

Rolhor
De rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening. Naast de 4 standaard kleuren is dit systeem ook te verkrijgen in RAL kleuren.

Inzethor
De Inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en zijn uiterst geringe inbouwdiepte. Speciaal bij kunststof en aluminium draai-kiepramen kan de inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Plissé hordeur
Een unieke variant in ons horren programma is de plissé hordeur waarbij het zwarte gaas niet wordt opgerold maar gevouwen. De belangrijkste voordelen van deze hordeur zijn: de treklijst die op elke gewenste stand kan blijven staan, het gaas dat duidelijk zichtbaar is, én de ondergeleider die slechts 3 mm hoog is, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk is. De plissé hordeur is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien eenvoudig te (de)monteren in voor- en najaar.