Zandpoort / Boterstraat 10
7411 DA Deventer
Telefoon: (0570) 61 84 92
Gordijnen - Colors @ home Werkema

Gordijnen
 

Bij Colors@Home Werkema in Deventer vindt u gordijnen in overvloed. Van modern tot klassiek, u kunt er voor bij ons terecht. De uitgebreide collectie die u in de winkel kunt bewonderen bevat onder andere de volgende merken:
 

Soorten gordijnen

Gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, zoals katoen, polyester, linnen, zijde en brandvertragende trevira garens. Welk materiaal het beste bij u past is onder andere afhankelijk van de toepassing, de beoogde sfeer en uw budget. 

Gordijnen kunnen worden verdeeld in 3 soorten: vitrage, inbetweens en overgordijnen.

Vitrages 
Dit zijn gordijnen die transparant zijn, u kunt er doorheen kijken. Ze zijn verkrijgbaar in fijne en meer grove structuren.
 
Inbetweens 
Dit zijn gordijnen waarvan de structuur niet zo dicht is als die van overgordijnen en niet zo transparant als vitrages. Vandaar de naam inbetweens: tussenin. Ze worden veelal toegepast om het interieur wat luchtiger te maken. Wanneer er 's avonds toch meer privacy gewenst is, kunnen de inbetweens gecombineerd worden met bijvoorbeeld rolgordijnen.
 
Overgordijnen 
Dit zijn gordijnen met een dichte structuur waar u niet doorheen kunt kijken. Ze kunnen naar wens gevoerd worden met een katoenen, molton of verduisterende voering.
 

Advies en montage

De gordijnen worden door Colors@Home Werkema bij u thuis gemeten en gemonteerd. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de maakwijze van de gordijnen. Kiest u voor een roede of een rail en past een vlinderplooi of ingeslagen ringen het beste in uw interieur? Bij Colors@Home Werkema adviseren we u graag over de mogelijkheden.